Notice: Undefined variable: baseurl in /home/kacunin/public_html/nk-nedelisce/plugins/content/responsive-tables/responsive-tables.php on line 17

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/kacunin/public_html/nk-nedelisce/plugins/content/igallery/igallery.php on line 15

Na gostovanju u Jalžabetu vratiti se na pobjedničke staze kolo prije kraja

Prošle nedjelje iz Novog Marofa vratili smo se bez bodova i s kaznama u džepu. I dok je rezultat koliko-toliko zapravo bio nebitan, klub je nakon te beznačajne utakmice zaradio najtežu kaznu ove sezone. S ukupnih 1000 kuna klub je kažnjen zbog isključenog igrača, tri opomenuta igrača i udaljavanja predstavnika kluba s klupe. A Nino Pintarić je kažnjen s 2 mjeseca zabrane igranja.

Treće uzastopno prvenstveno gostovanje nogometaši Nedelišća odradit će u pretposljednjem kolu u Jalžabetu protiv kluba koji se nakon 28 odigranih utakmica nalazi na 12. mjestu s 34 osvojena boda (9 pobjeda, 7 neriješenih, 12 poraza) i gol-razlikom 42:52. Najbolji klupski strijelac s osam pogodaka je Nikola Pomper, a slijede ga Zlatko Vrbek sa sedam i Dario Sakač sa šest.

U proljetnih 13 kola upisali su šest pobjeda, četiri neriješena i tri poraza, dok su u dosadašnjih 14 domaćih utakmica osvojili ukupno 18 bodova uz pet pobjeda, tri neriješena i šest poraza. Klubovi su se u MŽNL dosad susreli pet puta, Nedelišće je slavilo tri puta, Jalžabet jednom, a jednom je bilo i bez pobjednika. Pravo nastupa za našu momčad nemaju Danijel Mesarić, Branimir Špicar i Pintarić.

Utakmica 29. kola MŽNL Čakovec-Varaždin između Jalžabeta i Nedelišća odigrat će se u nedjelju (4. lipnja) u Jalžabetu s početkom u 17:30 sati!

Glavni sudac: Dario Srnec (Pušćine)
1. pomoćni sudac: Željko Novak (Prelog)
2. pomoćni sudac: Vjeran Tuksar (Peklenica)
Delegat: Slavko Kuščer (Nedeljanec)