Notice: Undefined variable: baseurl in /home/kacunin/public_html/nk-nedelisce/plugins/content/responsive-tables/responsive-tables.php on line 17

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/kacunin/public_html/nk-nedelisce/plugins/content/igallery/igallery.php on line 15

U slavljeničkom ozračju pobijedili u Središču ob Dravi

Seniorska momčad Nedelišća bila je gost na proslavi povodom 40 godina postojanja NK Središče iz obližnjeg nam Središča ob Dravi u susjednoj Sloveniji. Bila je ovo posljednja utakmica naših nogometaša prije početka priprema za iduću sezonu, a koji bi trebao biti za otprilike mjesec dana.

Naša momčad na gostovanje je stigla u šarenom sastavu i ostvarila pobjedu protiv domaćina s po jednim pogotkom u svakom poluvremenu. U 32. minuti za vodstvo je zabio Marko Bađari, a pred kraj susreta u strijelce se upisao i Leon Vrček za konačnih 2:0 u korist Nedelišća.

Nedelišće: Kocijan, Mesarić, Vibovec, Panić, Vrček, Bađari, Levačić, K. Marciuš, Špicar, A. Labaš, Marčec (još su igrali: Novak, M. Marciuš, Herceg, K. Labaš)