Notice: Undefined variable: baseurl in /home/kacunin/public_html/nk-nedelisce/plugins/content/responsive-tables/responsive-tables.php on line 17

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/kacunin/public_html/nk-nedelisce/plugins/content/igallery/igallery.php on line 15

Međunarodna U-13 utakmica 10. kolovoza u Nedelišću!

Dan uoči početka tradicionalnog, već 19. po redu međunarodnog nogometnog turnira pionira U-13 pod nazivom "Međimurec 2017" na Sportsko-rekreacijskom centru Trate u Nedelišću odigrat će se prijateljska utakmica u kojoj se sastaju sudionici turnira koji dolaze iz Skandinavije i Dalekog istoka.

Riječ je o ekipama Rödeby AIF iz Švedske i FC Oxala iz Japana kojima će ovo biti prvo sudjelovanje na ovom poznatom i priznatom turniru. Utakmica na SRC-u Trate odigrat će se ovog četvrtka (10. kolovoza) s početkom u 19:00 sati. Turnir se ove godine po prvi put održava u tri dana, a počinje u petak u 16:00 sati. Utakmice u subotu i nedjelju počinju ujutro u 8:10 sati.

Turnir okuplja 12 klubova, od hrvatski predstavnika tu su Dinamo iz Zagreba, Hajduk iz Splita, Rijeka, Osijek, Međimurje iz Čakovca, i naravno domaćin Međimurec, a od inozemnih stižu Sturm iz Graza, Maribor, Crvena zvezda iz Beograda, MTK iz Budimpešte i već spomenuti Rödeby i Oxala iz Tokija. Mjesto odigravanja je igralište u Dunjkovcu-Pretetincu.

Prijateljska utakmica između mladih švedskih i japanskih nogometaša odigrat će se u zajedničkoj organizaciji susjednih NK Međimurec i NK Nedelišće, te Općine Nedelišće.