Bez pobjednika u žustrom prijateljskom dvoboju s Hotizom

Tjedan dana prije početka prvenstva nogometaši Nedelišća na SRC-u Trate ugostili su momčad Hotize, iz istoimenog mjesta u Sloveniji koje se nalazi na samoj granici s Hrvatskom. Klub se natječe u 3. SNL - Istok i njima je također ovo bila generalka pred prve natjecateljske utakmice.

Prijateljskom susretu prisustvovalo je oko 100 gledatelja, a pravdu je dijelila sudačka trojka Srnec, Filipčić, Horvat. Nedelišće je ovog puta bilo gotovo kompletno, bez dvojice standardnih prvotimaca u prošlim sezonama. Naši nogometaši poveli su u 28. minuti, a ubrzo, već u 34. minuti su i povećali tu prednost na 2:0.

Posebno je upečatljiv bio drugi pogodak koji je djelo Branimira Špicara koji je mrežu gostiju pogodio s 30-tak metara udaljenosti. Drugo poluvrijeme pripalo je slovenskim nogometašima, Hotiza je golovima u 61. i 80. minuti uspjela izjednačiti rezultat na konačnih 2:2. Iduće subote u 1. kolu u Nedelišću gostuje Zelengaj.

Nedelišće: Kocijan, Mesarić, Panić, Pintarić, Antunović, Brlenić, Špicar, Martinović, Mandić, Vizinger, Nemet (još su igrali: Međumurac, Jambrošić, Vrček, Vibovec)