Notice: Undefined variable: baseurl in /home/kacunin/public_html/nk-nedelisce/plugins/content/responsive-tables/responsive-tables.php on line 17

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/kacunin/public_html/nk-nedelisce/plugins/content/igallery/igallery.php on line 15

Nedelišće - Inter-Zaprešić: Izjave + fotogalerija

Nedelišće je 20. rujna u šesnaestini finala Hrvatskog nogometnog kupa na SRC-u Trate ugostilo momčad zaprešićkog Intera, člana HT Prve lige. Protivnik je ozbiljno shvatio utakmicu i demonstrirao svoju kvalitetu pobijedivši uvjerljivim rezultatom 6:0.

Uoči utakmice za izjavu HNTV-u o stanju u našem klubu bio je zamoljen predsjednik Ivica Mihalić: "Prije smo bili trećeligaš, sad smo četvrtoligaš, stepenica niže, ali trudimo se i borimo se držati jedan nivo od one Rijeke na koju se sve nastavlja. Omladinska škola radi svoj posao, imamo otprilike stotinu djece u pogonu, djelujemo zasebno, ali suradnja između škole i kluba je na nivou."

Nakon odigranih 90 minuta svoje viđenje o susretu iznijela su oba trenera, domaći Krešimir Šenji i gostujući Samir Toplak.

Šenji: "Prvo čestitke Interu na zasluženoj pobjedi u kojoj su pokazali da su tri ranga više od nas. Dobro smo se držali do 41. minute, Inter je tad vodio 1:0, imali smo neke poluprilike prema naprijed, počeli smo napadati i iz dvije naše greške smo dobili dva gola i poslije se znao daljnji tijek utakmice. Inter je bio i fizički pripremljeniji, što se i vidjelo u drugom poluvremenu i nažalost s igračem manje nismo mogli izdržati taj pritisak."

Toplak: "Kup je specifično natjecanje gdje su moguća iznenađenja i ozbiljno smo pristupili u pripremi ove utakmice. Igrači su prezentirali na terenu kako smo se dogovorili, uz sve to, rezultat koji je dobar, prolaz je bitan, odmorili smo neke igrače za sljedeću utakmicu i s te strane sam zadovoljan. Jedina crna točka na ovoj utakmici je ozljeda Andrića koji nam je tek pristupio i trebao biti pojačanje."

Zahvaljujemo svima koji su nam pomogli u organizaciji ove utakmice, prije svega našim sponzorima i donatorima, Općini Nedelišće, volonterima, te spremnim dežurnim timovima DVD-a Nedelišće, HMP-a Čakovec, PU međimurske i zaštitarske službe Petar Zrinski, a kako je susret protekao u mirnom tonu isti nisu imali potrebe za ikakvom intervencijom.

Hvala i svim predstavnicima medija koji su izvještavali s utakmice, a ponajviše onima koji su bili na stadionu - portalu eMedjimurje.hr, Listu Međimurje, Međimurskim novinama i vrijednoj ekipi Hrvatske nogometne televizije.

Pojedinačne sažetke sa svih utakmica možete pogledati OVDJE.

Foto: HNTV (screenshot) / NK Nedelišće