Nedelišće preko Podturna do polufinala kupa!

Nogometaši Nedelišća sjajno su ušli u mjesec travanj i nakon prvenstvene pobjede nad prvoplasiranim BSK-om u Belici, na svojim Tratama izborili su polufinale Međimurskog nogometnog kupa u susretu protiv Podturna, šestoplasirane momčadi Prve MNL. Gosti su šokirali domaćina u ranoj fazi utakmice, u 9. minuti Dino Horvat je strijelac za vodstvo Podturna 0:1.
 
Već do poluvremena slijedi oporavak od primljenog pogotka i potpuni preokret rezultata. Rezultat su preokrenuli igrači koji su konstantno među najboljima na terenu, ali ne zabijaju puno, no kad je najpotrebnije uvijek pronađu put do protivničke mreže. Sredinom poluvremena, u 23. minuti, pogodak za izjednačenje rezultata na 1:1 postiže Matija Farkaš.
 
Desetak minuta kasnije, nakon udarca iz kuta Nino Pintarić zabija glavom i u 35. minuti donosi prednost Nedelišću od 2:1. U nastavku utakmice mreže su mirovale do završnice. Prolaz u polufinale kupa zapečatio je Diego Armando pogotkom u 86. minuti za konačnih 3:1. Polufinale se igra na dvije utakmice, a parovi će biti poznati nakon ždrijeba.



NEDELIŠĆE: Kocijan, Pintarić N., Kršlak (od 90. Bujanić), Mavriček, Diego, Jurak, Treska I., Treska S. (od 82. Gabriel), Kosir, Farkaš (od 78. Pintarić M.), Vibovec F.
 
PODTUREN: Kolar, Vrtarić, Ovčar, Golubić, Petak, Goričanec, Posavec, Andrašec (od 68. Bobičanec), Hranilović, Lepen, Horvat
 
 
Strijelci: 0:1 Horvat 9', 1:1 Farkaš 23', 2:1 Pintarić N. 35', 3:1 Diego 86'
 
 
Četvrtfinale: Međimurec - Budućnost (M) 5:0, Mladost K. (Pr.) - Međimurje 3:4, Nedelišće - Podturen 3:1, Dinamo (D) - Polet (SMnM) (igra se 13.04.)